Για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής και το ενδεχόμενο μετονομασίας του κόμματος με αναφορά στο ΠΑΣΟΚ, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Στην έναρξη της ομιλίας του ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες εσωτερικές διεργασίες στις οποίες πήραν μέρος σχεδόν 135.000 μέλη και από αυτά 32.936, όπως είπε συμμετείχαν και ψήφισαν ψηφιακά. «Γνωρίζετε από πρώτο χέρι πως η ραχοκοκαλιά αυτής της παράταξης ήταν και είναι οι άνθρωποί της. Αυτοί που με τη συνδρομή τους, την οικονομική τους συνδρομή, στηρίζουν τη λειτουργία της και με τη δράση τους ενισχύουν τη δύναμή της. Οι γυναίκες και οι άνδρες που μεταφέρουν στο κόμμα τον παλμό των πολιτών από κάθε γωνιά της χώρας. Λοιπόν, αυτόν τον παλμό εμείς τον θέλουμε για να δίνει τον ρυθμό στην πολιτική μας. Γι’ αυτό ακριβώς επιλέγουμε τις ανοιχτές διαδικασίες που ταιριάζουν στα ανοιχτά μυαλά» ανέφερε Αρχικά

«Βλέπω, με χαρά, ότι στον ίδιο δρόμο κινείται και το ΚΙΝΑΛ. ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω πώς θα μετονομαστούν. Πάντως είναι υγεία για το πολιτικό σύστημα η δημοκρατία στα κόμματα. Η κυβέρνηση δεν έκρυψε ποτέ ότι αναζητά ουσιαστικές, ποιοτικές προτάσεις από την αντιπολίτευση. Ελπίζω να τις ακούσει τώρα από το τρίτο κόμμα της Βουλής, γιατί το δεύτερο, δυστυχώς, αποδείχθηκε ήδη ουραγός σε αξιοπιστία. Προσδοκώ, συνεπώς, υπεύθυνη κριτική από το ΚΙΝΑΛ» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: newsbeast.gr