Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε για το σχόλιο του στελέχους του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο για οργανωμένο έγκλημα.

«Εγκληματική οργάνωση κατά τον εκπρόσωπο της ομάδας στο ποδόσφαιρο. Είμαι και εγώ ο Ολυμπιακός, αλλά τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός πήρε τρία πρωταθλήματα με 16 και 20 βαθμούς διαφορά. Πού ήταν η εγκληματική οργάνωση τότε; Περιμένω τη διοίκησή του να καταδικάσει αυτό το σχόλιο», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις δηλώσεις Βρέντζου στη συνέντευξή του στον ΑΝΤΙ1.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός τόνισε: «Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους. Πιστεύουν ότι επειδή έχουν μια ομάδα η ένα ΜΜΕ ότι μπορούν να εκβιάζουν και να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση τι να κάνει. Οι ρόλοι του καθενός είναι ορισμένοι. Η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση αλλά οι επιχειρηματίες δεν είναι υποβολείς μας και φορείς συμφερόντων για να γίνει το δικό τους χατίρι. Η κυβέρνηση και εγώ ούτε δεχόμαστε πιέσεις ούτε υποκύπτουμε. Πρέπει να αντιληφθούν τους ρόλους τους. Δεν είναι ελεύθερη δημοσιογραφία τα ΜΜΕ να αλλάζουν την θέση τους ανάλογα με τα συμφέροντα του επιχειρηματία τους».

Πηγή: newsbeast.gr