Ένα από τα πιο γνωστά beach bar της Μυκόνου που έχει γίνει γνωστό για τις πολύ ακριβές παροχές του, ανοίγει και στην Κύπρο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Τετάρτη (1/6) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», το εν λόγω κέντρο εστίασης ανοίγει στην Κύπρο και για τα εγκαίνια – που θα γίνουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – έχει προγραμματιστεί να γίνει μια συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings.

Το Nammos – περί ου ο λόγος – ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους τουρίστες με ένα μεγάλο τριήμερο event στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου στις 11 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η συγκεκριμένη συναυλία.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η γιορτή ξεκινά το Σάββατο 11 Ιουνίου με μία συναυλία όπου ο Αντώνης Ρέμος συναντά τους Gipsy Kings για μία βραδιά που μόνο το NAMMOS μπορεί να δημιουργήσει. Μία κλασική συνεργασία, μία συναυλία που ανοίγει θεαματικά το νέο κεφάλαιο NAMMOS Limassol. Η βραδιά θα αρχίσει με ένα DJ set από τον Αντώνη Δημητριάδη, που θα σας κρατήσει ακόμα περισσότερο κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Λεμεσού».

Σύμφωνα τώρα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε στο Star η Βιβή Μπουγιούρα, το πιο φθηνό τραπέζι θα κοστίζει 5.000 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό 7.000.

Για να κλείσει κανείς θέση χρειάζεται να καταβάλει το λιγότερο 500 ευρώ. Ο χώρος θα είναι χωρισμένος σε δύο ζώνες, την Α που είναι η πιο ακριβή και την Β που είναι η πιο φθηνή. Θα υπάρχουν τραπέζια των 10 ατόμων, στην Α ζώνη, κάθε άτομο πρέπει να πληρώσει 700 ευρώ, δηλαδή 7.000 ευρώ το τραπέζι, ενώ στην Β, 500 ευρώ, δηλαδή 5.000 ευρώ το τραπέζι.

Το τραπέζι θα περιλαμβάνει δύο φιάλες και μια σαμπάνια με ένα πλατό τυριά. Ο,τιδήποτε άλλο θα χρεώνεται έξτρα.

Πηγή: newsbeast.gr