Ακριβώς λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι Metallica κυκλοφόρησαν το δεύτερο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly με θέμα τις παγκόσμιες περιοδείες τους.

Η νέα έκδοση «Metallica Word Tour» επιτρέπει στους παίκτες να αγοράσουν συναυλιακούς χώρους σε καθεμία από τις επτά ηπείρους, σύμφωνα με τον ιστότοπο της μπάντας.

Το θέμα είναι ένα ταξίδι σε όλο τον πλανήτη, καθώς οι Metallica είναι το πρώτο συγκρότημα που έχουν δώσει συναυλία και στις επτά ηπείρους. Το 2013 κατέρριψαν ρεκόρ με την αποκλειστική συναυλία τους στην Ανταρκτική, σύμφωνα με το Billboard.

Η ιστορική συναυλία διάρκειας μίας ώρας πραγματοποιήθηκε για επιστήμονες και νικητές κληρώσεων σε έναν θόλο και χωρίς ενισχυτές για την προστασία του περιβάλλοντος της ηπείρου.

Στο World Tour, τα νομίσματα είναι τα γνωστά ως Metalli-bucks, ενώ τα σπίτια και τα ξενοδοχεία έχουν αντικατασταθεί από αρένες και στάδια.

Στους παίκτες θα επιβάλλεται ως πρόστιμο χρέωση στάθμευσης ή επισκευής σκηνής, αναφέρεται στον ιστότοπο του συγκροτήματος ή θα ανταμείβονται με «μπαγκέτες, πένες και κάρτες εισόδου στο Snake Pit».

Στο Monopoly, το ταμπλό και το κουτί είναι διακοσμημένα με εικόνες της εμβληματικής μπάντας.

Στα πιόνια του παιχνιδιού περιλαμβάνονται: η Lady Justice (θεά Δικαιοσύνη στη ρωμαϊκή μυθολογία), το φέρετρο του «Death Magnetic coffin», η ηλεκτρική καρέκλα του «Ride the Lightning», ο σταυρός του « Master of Puppets».

Πηγή: newsbeast.gr