Θύμα επίθεσης έπεσε τον περασμένο Ιανουάριο η 22χρονη φοιτήτρια Chloe Goddard σε ξενοδοχείο στο Liverpool από ένα εξοργισμένο μοντέλο τουOnlyFans, που πίστεψε ότι η κοπέλα τα έριχνε στον φίλο της και τη χτύπησε πολλές φορές με ένα ζευγάρι γόβες Louboutin!

Κατά τη διάρκεια της δίκης ακούστηκαν όσα έγιναν και κατέληξαν στην παροχή πρώτων βοηθειών στο θύμα και την επιβολή φυλάκισης στην Amy Henderson 8 μηνών με αναστολή και 150 ωρών κοινωνικής εργασίας.

Στις 13 Ιανουαρίου 2022 το ζευγάρι και η 22χρονη διέμεναν στο ξενοδοχείο Inside. Γύρω στις δύο τα ξημερώματα οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν την Goddard να βγαίνει από το δωμάτιό της, την ίδια ώρα που βγήκε και το αγόρι της Henderson. Οι δυο τους ξεκίνησαν να συζητούν όταν ο άνδρας ζήτησε από την φοιτήτρια να του δανείσει το κινητό της τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή στο σημείο εμφανίζεται το μοντέλο του OnlyFans που αρχίζει να τσακώνεται με τον σύντροφό της. Η 22χρονη φεύγει από το σημείο και κατευθύνεται στο δωμάτιό της όταν δέχεται την απρόκλητη επίθεση. «Νόμιζε ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ τους» είπε ο εισαγγελέας Derek Jones. Τα δύο κορίτσια άρχισαν να παλεύουν και η Henderson τη χτύπησε 10 φορές με το τακούνι της γόβας στιλέτο, με την 22χρονη να κάνει ράμματα μετά την επίθεση καθώς το μέτωπό της είχε τέσσερις αμυχές.

Το μοντέλο παραδέχτηκε ότι είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να μην θυμάται τίποτα από όσα είχε κάνει. Βρέθηκε από την Αστυνομία να περιπλανιέται χαμένη, με μία γρατζουνιά στο πρόσωπο πριν προσδιοριστεί ότι εκείνη ήταν πίσω από την επίθεση στη νεαρή κοπέλα. «Εύχεται η κατηγορούμενη να νιώσει τύψεις για όσα έκανε και να πάρει το μάθημά της» είπε ο εισαγγελέας για το θύμα.

«Έχασε τον έλεγχο»

Η ανακρίτρια Martine Snowdown δήλωσε ότι η επίθεση της Henderson ήταν αδικαιολόγητη και προκλήθηκε από την απίστευτη ζήλια που ένιωσε και γιγαντώθηκε καθώς ήταν μεθυσμένη. «Έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του αλκοόλ και των ναρκωτικών» είπε σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ενώ τόνισε ότι είχε εκφράσει τη λύπη της για όσα έκανε.

Το δικαστήριο επέβαλε στο μοντέλο χρηματική αποζημίωση 1.000 λιρών στο θύμα, ενώ κατασχέθηκαν και οι γόβες Louboutin, η αξία των οποίων μπορεί να ανέλθει από 600-6.000 δολάρια! «Έκανε μια σειρά λανθασμένων εκτιμήσεων» είπε ο δικηγόρος της Paul Lewis.

Πηγή: newsbeast.gr