Μετά την ανακοίνωση για τιμωρία με κίτρινη κάρτα σε όποιον αρχηγό ομάδας στο Μουντιάλ 2022 φορέσει το περιβραχιόνιο «One Love» στο πλαίσιο καμπάνιας στήριξης της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, η FIFA συνεχίζει και απαιτεί από το Βέλγιο να αφαιρέσει τη λέξη «Love» που υπάρχει στο εσωτερικό μέρος του γιακά της 2ης φανέλας της.

Το Μουντιάλ στο Κατάρ θα ολοκληρωθεί κανονικά, λογικά, αλλά οι σχέσεις της FIFA με τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των χωρών θα διαταραχθούν όσο ποτέ στο παρελθόν. Και θα διαταραχθούν όσο ποτέ στο παρελθόν επειδή στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία απαιτούν, πλέον, τα πάντα για να μην στενοχωρηθούν οι Άραβες. Ακόμη και το να αφαιρεθεί η λέξη «Love» που βρίσκεται σε σημείο της 2ης φανέλας της εθνικής Βελγίου που δεν φαίνεται.

«Η λέξη LOVE πρέπει να εξαφανιστεί. Είναι λυπηρό, αλλά η FIFA δεν μας άφησε άλλη επιλογή. Το υπόλοιπο της εμφάνισής μας παραμένει αμετάβλητο», δήλωσε για το θέμα ο γενικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου, συμπληρώνοντας πως η παγκόσμια ομοσπονδία έχει ενημερωθεί ότι το Βέλγιο, ούτως ή άλλως, θα χρησιμοποιήσει την 1η εμφάνισή του σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου.

Πηγή: newsbeast.gr