Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται προ των πυλών, με έναν ποδοσφαιρόφιλο από τον Καναδά, τον Λι Κόρμις, να αποφασίζει να ταξιδέψει στο Κατάρ, με στόχο να παρακολουθήσει συνολικά 41 αγώνες, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ.

Ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ είναι ο Τουλάνι Ενγκόμπο που το 2010 στη Νότια Αφρική παρακολούθησε 31 ματς. Μπορεί να ακούγεται τρομερά διασκεδαστικό, πάντως εύκολο δεν είναι καθόλου.

«Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να με παρακολουθούν δύο άτομα που θα επιβεβαιώσουν πως θα είμαι στη θέση μου σε κάθε λεπτό του αγώνα όπου οι ποδοσφαιριστές θα είναι στο χορτάρι. Δεν θα μπορώ να σηκωθώ ούτε για να πάω στην τουαλέτα παρά μόνο πριν από την έναρξη του αγώνα ή στο ημίχρονο. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να προμηθευτώ τα εισιτήρια για τους αγώνες, συνολικά 41 στα οκτώ γήπεδα του Κατάρ, αλλά πήρα συμβουλές για αυτό από τον κάτοχο του ρεκόρ. Περίμενα μια ζωή για αυτό, να βρεθεί ο Καναδάς σε Παγκόσμιο Κύπελλο, περάσαμε σκοτεινές στιγμές ως εθνική ομάδα και τώρα δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου», ανέφερε πανευτυχής σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Πηγή: newsbeast.gr