Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για εκείνη με την τηλεοπτική της παρέα στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε πως «θα ήθελα να γράψω κάποια στιγμή για την Ιωάννα Μαλέσκου ένα δικό μου πώνυμα που θα λέει «τελικά τι σας ενοχλεί στην Ιωάννα Μαλέσκου». Πραγματικά, θέλω να το ρωτήσω. Το έχω πει και άλλες φορές, αν θυμάστε, για να είμαι απόλυτα τίμια και ειλικρινής μαζί σας. Πριν την γνωρίσω προσωπικά πέρσι το καλοκαίρι, που γνωριστήκαμε στην Κρήτη και είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε τρεις μέρες διακοπών. Που στις διακοπές ξέρετε ότι είμαστε πάντα πιο χαλαροί, πιο άνετοι και πιο αμακιγιάριστοι κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε, να χαλαρώσουμε και να ανοίξουμε λίγο τις καρδιές μας η μια στην άλλη».

«Της είπα, «ρε παιδί μου, μου φαίνεσαι λίγο κάπως στημένη, λίγο κάποιες φορές βγάζεις μια ξινίλα». Είχε την ευκαιρία να μου πει κάποια πράγματα και να την δω την Ιωάννα άφιλτρη»

«Δεν ξέρω τι συνέβη στον ΣΚΑΪ και εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μοντέλο ενδυματολογικό, γενικώς παρουσιαστικό το οποίο δεν της πολυταίριαξε αν θέλετε την γνώμη μου. Είναι πολύ πιο δυναμική, γελαστή, χαριτωμένη και φυσιολογική στην κανονική της ζωή από ότι προσπάθησε το κανάλι αυτό να την εγκλωβίσει» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πηγή: newsbeast.gr