Ανακοίνωση αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, που εμπλέκει τον ΣΥΡΙΖΑ με εταιρεία δημοσκοπήσεων που εδρεύει στην Κύπρο, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει στα ζητήματα που τίθενται, ενώ το κατηγορεί ότι «προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα».

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, η συγκεκριμένη εταιρεία συνδέεται με στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και φέρεται να έκανε μετρήσεις για μέσα που είναι προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

«Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» μας θυμίζουν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τις ίδιες μεθόδους και τους ίδιους πρωταγωνιστές. Από τη στιγμή που οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δεν βολεύουν το αφήγημα του κ.Τσίπρα, τι κάνει; Προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα. Το έκανε προεκλογικά με τις αλήστου μνήμης BridgingEurope και VoxPop, που όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών, παραπλανούσαν την κοινή γνώμη, το κάνει και σήμερα δημιουργώντας μέσω συνεργατών του κ.Τσίπρα, εταιρεία με έδρα την Κύπρο που διενεργεί φιλικές για τον ΣΥΡΙΖΑ μετρήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να απαντήσει:

Ο στενός συνεργάτης του οικονομικού γραφείου του κ.Τσίπρα όταν ήταν πρωθυπουργός Π.Αλληλόμης, συμμετέχει στην εταiρεία RealPolls που κάνει μετρήσεις φιλικές για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο κ.Παππάς πρώην στενός συνεργάτης του οποίου, προωθεί τις εν λόγω μετρήσεις με χορηγούμενες καταχωρίσεις, ποια σχέση έχει με την υπόθεση;

Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση του ΣΕΔΕΑ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να εξετάσει τις μεθόδους της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που καταφέρνει με τέτοιες μεθοδεύσεις, είναι να θυμίζει στους πολίτες, το πραγματικό του πρόσωπο».

Πηγή: newsbeast.gr