Η Νέα Δημοκρατία μέσω γραπτής ανακοίνωσης σχολίασε την επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας στη Λέσβο και τόνισε ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δει τις «καταστροφικές συνέπειες της διακυβέρνησης του», με την «επιτυχία της τριετής ανάκαμψης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο αποτελεί άλλη μια εξαιρετική ευκαιρία, να διαπιστώσει ο ίδιος τη διαφορά ανάμεσα στη δική του καταστροφική διακυβέρνηση και στην τριετία ανάκαμψης του Κυριάκου Μητσοτάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, προσθέτει ότι «του συνιστούμε να επισκεφτεί το νέο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και μεταναστών του Καρά Τεπέ. Αμέσως μετά, μπορεί να περάσει μια βόλτα από τη Μόρια, εκεί που επί των ημερών του βρισκόταν, ο καταυλισμός της ντροπής με χιλιάδες ανθρώπους να ζουν σε άθλιες συνθήκες. Αν η παραπάνω σύγκριση δεν του αρκεί, μπορεί να συνομιλήσει με τους πολίτες. Θα του εξηγήσουν πώς μειώθηκαν οι ροές, πώς αποσυμφορήθηκαν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ενώ μπορεί να ζητήσει και από το Λιμενικό να του εξηγήσει ότι η θάλασσα έχει σύνορα τα οποία φυλάσσονται. Επίσης θα πληροφορηθεί ότι δρομολογήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για το φράγμα Τσικνιά ενώ αν επισκεφτεί το Σίγρι, θα δει πώς υλοποιείται άλλο ένα έργο που επί ημερών του είχε παγώσει».

Καταλήγοντας η ΝΔ αναφέρει «μιας και η επίσκεψη θα είναι διήμερη, ας επισκεφτεί και τη Μυτιλήνη. Τα ίδια θα του πουν και εκεί…».

Πηγή: newsbeast.gr