Ο Παύλος Πολάκης «χτύπησε» ξανά στο Facebook με νέα ανάρτηση για τη φωτογραφία με το τσιμπούσι που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε μία χαμογελαστή φωτογραφία, έχοντας πιάσει ένα ψάρι και αναφέρει «ουρλιάξτε, σας έχω δεν με έχετε.

Σημειώνεται πως με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει εξηγήσεις έναντι της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Όλγας Γεροβασίλη, και του γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Όσο για τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Προς όλα τα Πετσοταϊσμένα ΜΜΕ:

1) Ουρλιάξτε, σας έχω δεν με έχετε!

2) Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία -την ανάρτηση με το τραπέζι με τους φίλους και συνεργάτες μου- καθώς και την ανάρτηση για το νέο PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς, όπως και την ανάρτηση για το νέο μεγάλο περίδρομο του Μπακογιάννη με τα λαμπιόνια των 800.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα.

Παίξατε μόνο την πρώτη. Αυτό δείχνει την αδυναμία σας να σώσετε επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσύδων που τάχει κάνει κολυμπηθρόξυλο στη δεύτερη φάση της πανδημίας!

3) Αντί άλλης απάντησης κοινοποιώ μια -σημερινή -ανάρτηση του Μιχάλη Στρατάκη και γελώ ακατάπαυστα κι εγώ… όπως στη φωτογραφία μετά που χτύπησα τη στήρα κατακέφαλα τον Ιούνιο)

“Επειδή τυχαίνει να το ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ με όσα βλέπω να συμβαίνουν έχοντας στο στόχαστρο τον Πολάκη.

Γιατί ξέρω, πως ό,τι κι αν κάνει ή δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί, μονίμως και σταθερά, αντικείμενο εκμετάλλευσης από την πλευρά του επικοινωνιακού στρατηγείου του κουβέρνου.

-Αν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, τον άθλιο γι αυτά που λέει”.

-Αν δεν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, ο Τσίπρας του απαγόρευσε να ξαναμιλήσει”.

-Αν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, γιατί είναι προκλητικός και αυθάδης”.

-Αν δεν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον γιατί εχέστηκε από το φόβο του”.

-Αν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον γιατί παραβιάζει όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού”.

-Αν δεν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, ακόμα και οι φίλοι του τον εγκατέλειψαν”.

Ακόμη κι αν τον δούνε στην Τήνο να πηγαίνει γονατιστός στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον τον καραγκιόζη, τον θεομπαίχτη”.

Και στα κύματα της θάλασσας να τον δουν να περπατάει, η εντολή θα είναι “ξεσκίστε τον, ούτε μπάνιο δεν ξέρει ο άχρηστος”.

Γενικά, ό,τι κι αν κάνει κι ό,τι κι αν δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί τροφή για όλους εκείνους που ενώ το δάσος έχει λαμπαδιάσει, επιμένουν να δείχνουν στο λαό το πρώτο δέντρο και τα μυρμηγκάκια που σουλατσάρουν στις σχισμάδες του κορμού του.

Γιατί πιστεύουν πως έτσι, κανείς δεν θα νοιαστεί για το δάσος που καίγεται και κανείς δεν θα τρέξει να σβήσει τη φωτιά. Όλοι, με τα μυρμήγκια θ’ ασχολούνται.

Αυτούς, ένα τους ενδιαφέρει: Να καεί το δάσος και να κονομήσουν πουλώντας τα κάρβουνα.

Επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ. Μα το χαμόγελο γίνεται γέλιο, επειδή τυχαίνει να ξέρω και τον Έλληνα».

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ :
1) ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ,σας έχω δεν με έχετε!
2))Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Πηγή: newsbeast.gr