Η βασίλισσα Ελισάβετ, οι εμφανίσεις της οποίας είναι σπάνιες μετά τη σύντομη νοσηλεία της τον Οκτώβριο, παραχώρησε μια νέα κατ’ ιδίαν ακρόαση νωρίτερα την Τετάρτη, καθώς έκανε δεκτό τον οργανίστα Τόμας Τρότερ.

Η Ελισάβετ εμφανίστηκε χαμογελαστή στις φωτογραφίες της συνάντησης, όπου απένειμε στον μουσικό το Μετάλλιο της Βασίλισσας για τη Μουσική, στο παλάτι του Ουίνδσορ, γράφει το AFP.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ, η 95χρονη βασίλισσα έχει κάνει το παλάτι αυτό, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων δυτικά του Λονδίνου, την κύρια κατοικία της από την πρώτη καραντίνα, λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού τον Μάρτιο του 2020.

Εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ σε μια κατ' ιδίαν ακρόαση

Επισημαίνεται πως η κατάσταση της υγείας της προκαλεί ανησυχία από τότε που οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, την 20η Οκτωβρίου, και πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο για «προκαταρκτικές» εξετάσεις, το είδος των οποίων δεν διευκρινίστηκε ποτέ. Έκτοτε, έχει ελαττώσει σημαντικά τις δραστηριότητές της.

Στις 24 Νοεμβρίου η Ελισάβετ έκανε δεκτό τον επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας και στις 21 Νοεμβρίου παρέστη στη βάπτιση των δύο τελευταίων της δισέγγονων.

Εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ σε μια κατ' ιδίαν ακρόαση

Πηγή: newsbeast.gr