Ακόμη μία καταγγελία για πρόσκληση σε πριβέ πάρτι αντί χρηματικού ποσού είδε το φως της δημοσιότητας, λίγες ημέρες μετά την σχετική αποκάλυψη που έκανε η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη.

Συγκεκριμένα, η επίσης δημοσιογράφος Πόπη Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚ Παρέα» ανέφερε ότι δέχτηκε παρόμοια πρόταση με αυτή που είχε δεχτεί η συνάδερφός της και μάλιστα από το ίδιο πρόσωπο.

«Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019, έλαβα μήνυμα από ένα πρόσωπο το οποίο είχε στείλει ακριβώς τα ίδια μηνύματα στην δημοσιογράφο Ευλαμπία Ρέβη. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν το είδα, κατάλαβα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

Ήταν ένα πρόσωπο που θα μου προσέφερε δουλειά υποδοχής , είχε έρθει από το εξωτερικό και είπε ότι θα μου έδινε 3.000 ευρώ, όλα μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια δήλωσε πως δεν απάντησε στο μήνυμα, ωστόσο δεν διέγραψε το συγκεκριμένο άτομο γιατί ήθελε να παρακολουθήσει την πορεία των αναρτήσεων του.

Προς έκπληξη της, είπε, έβλεπε ότι όλο αυτό το διάστημα, ο άγνωστο άνδρας δημοσίευε στόρι με κάποιον να μετράει χρήματα, ενώ είχε και φωτογραφίες με το πρόσωπό του.

Παράλληλα έκανε έκκληση σε όσες κοπέλες έτυχε να πάνε σε τέτοια πριβέ πάρτι, να μιλήσουν για τα όσα είδαν: «Είναι πολύ σημαντικό τα κορίτσια που έπεσαν στην παγίδα και έχουν βρεθεί σε αυτά τα πάρτι να βγουν και να μιλήσουν για το τι βίωσαν. Να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που διοργανώνουν αυτά τα πάρτι και αν υπάρχουν περιστατικά κακοποίησης».

Πηγή: newsbeast.gr