Σε εφιάλτη εξελίχθηκε μια απλή καθημερινή πράξη καθαριότητας. Μετά την 35χρονη η οποία έπαθε εγκαύματα 3ου βαθμού στα πόδια της όταν εξερράγη ο σωλήνας κάτω από τον νιπτήρα της κουζίνας της, η εκπομπή Live News φέρνει στο φως κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Μια γυναίκα από τη Ρόδο, ανέφερε πως της συνέβη παρόμοιο περιστατικό.

«Με το που το ρίχνω, έχω αδειάσει φυσικά το νερό, έτσι; Γίνεται ένα ‘μπαμ’, πετάγεται ένας μαύρος πίδακας, μαύρος γιατί φαντάζομαι έβγαλε ό,τι είχε μέσα πια ο σωλήνας και μπορεί να είχε και σκουριά γιατί ήταν σιδερένιος. Έναν μαύρο πίδακα στο ταβάνι, ο οποίος πίδακας ήταν οξύ φυσικά που έκαιγε. Να καίγομαι εντωμεταξύ γιατί είχε πέσει πάνω στο ρούχο μου, είχε γίνει διάτρητο, σαν να είχα βγει στο πεδίο βολής και με είχαν πυροβολήσει».

«Άνοιξα το ντους και έριχνα νερό πάνω μου. Ευτυχώς φορούσα τα γυαλιά μου και μάσκα. Έχω τώρα δύο ουλές, έχω και μερικές στον λαιμό, αλλά μπρος στο ότι δεν τυφλώθηκα, δεν παραμορφώθηκα στο πρόσωπο…».

Πίσω από το προϊόν που η γυναίκα προμηθεύτηκε από μίνι μάρκετ, αναγράφεται μάλιστα ότι περιέχει 98% θειικό οξύ, κοινώς βιτριόλι.

«Έχουμε επαφή και με άλλα θύματα που έχουν παρόμοια περιστατικά και έχουν και παρόμοιες σωματικές βλάβες με εγκαύματα που προκαλούνται από αποφρακτικά υγρά», λέει ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος.

«Με το που ρίξαμε λίγο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έσκασε ο σωλήνας, έβγαλε μία μυρωδιά σαν καύση που γινόταν και έσκασε ο σωλήνας από την πίεση», λέει άλλος καταγγέλλων.

Πηγή: newsbeast.gr