Μία σοκαριστική καταγγελία κατά Έλληνα ηθοποιού είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία κάνει λόγο για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του θύματος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend», η καταγγέλουσα αποκάλυψε τα εξής:

«Ξημερώματα Κυριακής 5/12 τέλειωσα τη δουλειά μου και πήγα σε ένα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί γνώρισα τον… μέσω ενός κοινού γνωστού μας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε με ένα φλερτ με φιλιά και χορό με κοινή συναίνεση, σύντομα εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη. Άρχισε να γίνεται παρεμβατικός και βίαιος. Καθώς χορεύαμε, με έπιασε κεφαλοκλείδωμα, κόλλησε από πίσω μου, προσποιούμενος σεξουαλική πράξη. Στη συνέχεια, αφού με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο, άρχισα να πανικοβάλλομαι με αποτέλεσμα να θέλω να φύγω.

Εκείνος με ακολούθησε και με άρπαξε από το χέρι, τραβώντας με στην τουαλέτα, σε μια που είχε αδειάσει. Του είπα, ότι δεν θέλω να μπω και εκείνη τη στιγμή έγινε βίαιος. Τον παρακαλούσα να με αφήσει και δεν με άφηνε. Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο, με χαστούκισε ξανά και προσπάθησε να με φιλήσει. Συνέχισα να αντιστέκομαι και τότε με γύρισε με το πρόσωπο κολλημένο στον τοίχο. Με το ένα χέρι με είχε κινητοποιήσει και το άλλο το είχε βάλει μέσα στο εσώρουχό μου, εισχωρώντας με βία μέσα μου. Μου ψιθύρισε στο αυτί, ότι θα μου σκίσει το παντελόνι και θα με… μπροστά στον κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος αλλά, παρ’ όλα αυτά τον προστατεύει και ο περίγυρός του».

Άγνωστο παραμένει αν έχει σχετική καταγγελία και στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αν πρόκειται για τις δύο μηνύσεις κατά ηθοποιών, που αναμένονται ή για παλιότερες.

Πηγή: newsbeast.gr