Ακόμα για κατηγορία για την Χρυσούλα Ζαχαροπούλου βγήκε στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο «RTL», καθώς μία τέταρτη γυναίκα κατηγορεί την Γαλλίδα υπουργό ελληνικής καταγωγής για βιασμό.

Η γυναίκα με το όνομα Λουσί πάσχει από ενδομητρίωση και αναφέρει ότι το 2018, έπεσε θύμα βιασμού από την νέα υπουργό του Μακρόν -τότε ασκούσε το επάγγελμα του γυναικολόγου- και μάλιστα η τελευταία την «χλεύασε» για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως είπε η γυναίκα, επισκέφθηκε την Ζαχαροπούλου πριν από τέσσερα χρόνια στο νοσοκομείο Bégin στο Saint-Mandé (Val-de-Marne) και ανέφερε ότι «χωρίς να με κοιτάξει στα μάτια, μου ζητάει να ξαπλώσω. Μετά χωρίς να μου πει, τίποτα έβαλε το χέρι της μέσα μου. Ένιωσα σαν μια γροθιά να με σπρώχνει, πονούσα πολύ αλλά δεν έκλαψα ούτε φώναξα».

«Τότε ήταν που μου είπε: “Κανονικά θα έπρεπε να ουρλιάζετε. Θα έπρεπε να πονάτε”. Με πίεζε, με πονούσε πολύ. Μετά κάθισα κανονικά στην ιατρική καρέκλα. Τόλμησα να ρωτήσω αν ήταν αλήθεια ότι ήμουν στείρα. Μετά είδε το ιατρικό μου φάκελο και μου είπε: “Μα καημένη μου, δεν καταλάβατε τίποτα, δεν θα κάνετε παιδιά, είστε στείρα”. Όταν άρχισα να κλαίω, με ρώτησε: “Γιατί κλαίτε, δεν βλέπω το λόγο”», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια της συνέντευξης της.

Σημειώνεται, ότι ακόμα τρεις κατηγορίες κατά της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου έχουν βγει στη δημοσιότητα, όμως μόνο για δύο έχουν κατατεθεί επίσημα καταγγελίες.

Πηγή: newsbeast.gr