Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίκου έφυγε από την ζωή, λόγω προχωρημένης σήψης και όχι καρκίνο ή άλλων αιτιών, όπως είχε ακουστεί, φέρεται να είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Όπως ανέφερε το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, οι γιατροί φέρεται να δήλωσαν πως «ήρθε ασυνόδευτη από το σπίτι με πυρετό. Ο εγκέφαλος ήταν ήδη αποδιοργανωμένος από τη σήψη, που είναι και η αιτία θανάτου. Συγκεκριμένα είχε πληγές στον γλουτό και είχε κολλήσει δύο πολυανθεκτικά μικρόβια. Έκανε πολυοργανική ανεπάρκεια και πέθανε».

Ακόμη, με βάση το δελτίο, οι γιατροί φέρεται να τόνισαν ότι η σπιτονοικοκυρά «είχε ένα μόρφωμα στη μήτρα και οστεολυτικές βλάβες στα οστά του κρανίου. Εάν ζούσε θα γινόταν βιοψία και θα διαπιστώναμε την ακριβή κατάσταση του καρκίνου, αλλά πέθανε από τη σήψη, δεν πέθανε από τον καρκίνο».

Επίσης, το δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέφερε ότι το ζευγάρι των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα ειδοποιήθηκε από την οικιακή βοηθό της σπιτονοικοκυράς, η οποία είπε πως «τρόμαξα, πήγα κάτω αναγκαστικά. Τους λέω έτσι κι έτσι. Ήταν και ο Μάνος και η Ρούλα. Έρχεται ο Μάνος πάνω, την είδε, ξαναπήγε κάτω, πήρε η Ρούλα “θα έρθω εγώ” μου λέει. Πήρε τηλέφωνο ασθενοφόρο».

Σημειώνεται, ότι η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης κατηγορούμενης είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Πλέον, οι αστυνομικοί φέρεται να ερευνούν όλα τα έγγραφα από τις εξετάσεις και τα πορίσματα των γιατρών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας έως και τις 12 Σεπτεμβρίου 2020. Ταυτόχρονα, έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» την περιουσία που μπορεί να είχε η γυναίκα, όπως και τι έγινε από την στιγμή που πέθανε.

Πηγή: newsbeast.gr