Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα τα οποία πέθαναν σε διάστημα δυο χρόνων. Η μητέρα των τριών παιδιών οδηγείται στη ΓΑΔΑ. Εκεί αναμένεται να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με όσα έχουν ανακύψει στην πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Γιατί όμως η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρεται στην Αθήνα παρόλο που η προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από την Εισαγγελία Πάτρας;

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο λόγος για τον οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρεται στην Εισαγγελία Αθηνών, παρόλο που η προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από την Εισαγγελία Πάτρας, αφορά στο ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο οποίος και πυροδότησε τις εξελίξεις, επήλθε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το οποίο βρίσκεται στην Αττική.

Υπενθυμίζεται πως από την ιατροδικαστική εξέταση που είχε γίνει στην 9χρονη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, είχαν βρεθεί κάποιες φαρμακευτικές ουσίες που δεν ήταν μεταξύ αυτών που χορηγούνταν στο κορίτσι στα πλαίσια της νοσηλείας της, κάτι που εκτιμάται ότι θα μπορούσε να προκαλέσει και το θάνατό της.

Πηγή: newsbeast.gr