Συνεχίζεται το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, ενώ στο κάδρο μπαίνουν οι ισχυρισμοί της μητέρας των κοριτσιών για τη συναυλία που είχε παρακολουθήσει τον Ιούλιο του 2021 με τον σύζυγό της, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν βαριά άρρωστη, γεγονός που είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια.

Η μητέρα είχε κάνει μια ανάρτηση τότε γράφοντας «συναυλία δίχως αύριο», ενώ ισχυρίστηκε πως την παρακολούθησε γιατί ήθελε να συναντήσει τον καλλιτέχνη ή τους εκπροσώπους του με σκοπό να διοργανώσουν μια συναυλία για την Τζωρτζίνα και άλλα παιδιά ΑμΕΑ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ωστόσο, φαίνεται πως οι ισχυρισμοί της μητέρας διαψεύδονται από τον διοργανωτή της συναυλίας, ο οποίος ανέφερε ότι κανείς δεν τον πλησίασε για να του ζητήσει τη διοργάνωση συναυλίας.

«Σε εμάς δεν ήρθε ποτέ κανένας»

«Σε εμάς δεν ήρθε ποτέ κανένας να ζητήσει αφιερωματική συναυλία. Εμείς πήγαμε, σαν εταιρεία, κάναμε τη συναυλία μας, όπως κάνουμε σε όλη την Ελλάδα και φύγαμε» ανέφερε ο διοργανωτής της συναυλίας, σύμφωνα με το Mega.

«Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα σε εμάς δεν ήρθε κανένας, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποτέ εμένα δεν με προσέγγισε κανένας, ποτέ» πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr