«Έχουμε μια ”δεμένη” δικογραφία» επεσήμανε το πρωί της Δευτέρας (4/4) η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου αναφερόμενη στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Έχουμε μια υπεράσπιση που θα παίξει με την κοινή λογική, και αυτό δεν θα οδηγήσει πουθενά. Κρίμα που κανείς δεν θέλει να πει την αλήθεια. Υπάρχει κάτι βαθιά σκοτεινό, μακάρι να άκουγε ο κόσμος την αλήθεια» σημείωσε λίγες ώρες πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή MEGA Καλημέρα η δικηγόρος επεσήμανε: «Όπως διάβασα, γίνεται προσπάθεια μετακύλισης των ευθυνών προς τους γιατρούς. Οι γιατροί είπαν ότι η κεταμίνη δεν υπήρχε στη φαρμακευτική αγωγή. Το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει πολλές καταθέσεις γιατρών, μιλάμε για μια ”δεμένη”δικογραφία» σημείωσε.

«Καλύτερα να ζητούσε ψυχιατρική γνωμάτευση»

«Αυτό που βλέπουμε από όλη την οικογένεια είναι βαθιά άρρωστο» επεσήμανε μεταξύ άλλων η δικηγόρος ενώ σχολίασε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους.

«Καλύτερα να ζητούσε ψυχιατρική γνωμάτευση για να δούμε τι συμβαίνει. Το τεστ ανίχνευσης ψεύδους δεν το λαμβάνουν υπόψιν τους τα δικαστήρια» σημείωσε.

«Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε ώστε να φανούν»

«Με εντυπωσίασε από την αρχή ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν άφησαν social media και κανάλι που να μη δώσουν συνέντευξη. Σε κάθε ανάρτηση, υπήρχε απάντησή τους. Είτε δική τους, είτε μέσα από ψεύτικα προφίλ. Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε ώστε να φανούν. Η απολογία διέρρευσε παντού. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε ένα δικό τους ψεύτικο κόσμο. Αισθάνονται πρωταγωνιστές, και είναι αποστασιοποιημένοι. Κανείς τους δεν φαίνεται να πονά», είπε ακόμα η γνωστή δικηγόρος.

«Δεν βλέπουμε βαρύ πένθος από κανέναν, αυτό είναι ξεκάθαρο», πρόσθεσε η κ. Ανάσογλου.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάθος με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη, ότι θα περάσει δικαστήριο», τόνισε κλείνοντας.

Πηγή: newsbeast.gr