«Ακούγονται τόσα πολλά για τη Ρούλα. Δεν ξέρω αν ακουγόντουσαν για εμένα τόσα πολλά αν θα ήμουν τόσο ψύχραιμος. Ακούγονται τα πάντα στο κάδρο των ερευνών και ο καθένας προσπαθεί να γίνει ντετέκτιβ, ερευνητής να πει ”να εγώ το είδα αμέσως”. Δεν είναι έτσι η ζωή όμως» ανέφερε χαρακτηριστικά θείος του Μάνου μιλώντας για το Γολγοθά που έχει βιώσει η οικογένεια του ανιψιού του που έχασε τις τρεις κόρες του.

«Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος από τους καλούς. Δεν έχω παράπονο κανένα. Καλή μάνα. Ενδιαφερόταν για τα παιδιά της, για τη ζωή τους. Δεν μπορώ να πω κάτι άσχημο. Δεν υπάρχει κάτι άσχημο να πω» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Tlive.

«Ο ένας στηρίζει τον άλλον. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο έντιμο» είπε ο θείος του Μάνου αναφερόμενος στο ζευγάρι. «Δεν έχει σημασία αν θα συμπορευτούν στη ζωή στο μέλλον, σημασία έχει ότι κάνανε παιδιά μαζί πρόσθεσε.

Περιγράφοντας τη σχέση που διατηρεί η οικογένειά του με την οικογένεια του ανιψιού του και τον ίδιο ο θείος του Μάνου δήλωσε: «Είμαστε πάντα αγαπημένοι. Εντελώς διαφορετική η πορεία της ζωής μας βέβαια, καθένας τραβάει τον δρόμο του αλλά πάντοτε αγαπημένοι και ό,τι συνέβαινε στο σπίτι του ενός συμμετείχε και το σπίτι του άλλου. Ο Μάνος είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και πιστέψε με πολύ καλό παιδί».

Παράλληλα ο θείος του Μάνου ξέσπασε για όσους στρέφονται κατά τη μητέρα των παιδιών λέγοντας: «Αυτό θορύβησε τόσο εμάς σαν οικογένεια, όσο και το πανελλήνιο. Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Δεν βλέπω παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι. Ούτε καν θέλω να το σκέφτομαι. Ούτε καν το σκέφτομαι ξέροντας τα δύο τα παιδιά αυτά. Εγώ απαντώ ότι ας έρθουν στη θέση μιας μάνας αν μπορούσαν οι ίδιοι να βλάψουν τα παιδιά τους, άλλο τόσο μπορεί και η Ρούλα».

Η οικογένεια με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

«Η Ρούλα δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά»

«Το αποκλείω» απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Ρούλα έβλαψε τα παιδιά και τόνισε πως δεν θα μπορούσε να τους κάνει κακό. «Μετά από όλα αυτά που έχουν υποστεί, όλα όσα έχουν δεχθεί, δεν θέλω ούτε καν να το ακούσω. Δεν περνάει καν από το μυαλό μου» είπε.

«Θα βγουν και κάποιοι άλλοι που την περιγράφουν σαν έναν καλό άνθρωπο» υπογράμμισε απαντώντας σε όσους επικρίνουν τη μητέρα των τριών παιδιών ο θείος του Μάνου.

«Για οποιονδήποτε με ρωτήσετε, οποιονδήποτε άνθρωπο άμα ρωτήσετε 50 ανθρώπους οι 20 θα σας πουν κάποια γνώμη και 30 κάποια εντελώς διαφορετική. Κάθε ένας έχει τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίσει τα άσχημα γεγονότα της ζωής του. Είναι άλλοι που μπορεί να βάλουν τα κλάματα, μπορεί να χτυπιούνται, μπορεί να σκούζουν, είναι άλλοι που τα αντιμετωπίζουν εντελών ψύχραιμα. Κάπως έτσι και εγώ έχω αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Είμαι άνθρωπος που απλά θα κατεβάσω χαμηλά τα μάτια και θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα» σημείωσε.

«Ο Μάνος έχει τρελαθεί τελείως»

Κλείνοντας ο θείος του Μάνου εστιάζοντας στον ανιψιό του εξήγησε: «Ο Μάνος δεν ξέρει τι να κάνει. Έχει τρελαθεί εντελώς από όλα αυτά που ακούγονται, από όλους αυτούς τους σε εισαγωγικά ειδικούς. Προτιμάει και κλείνει τα αυτιά του πλέον».

Πηγή: newsbeast.gr