Στην αποκάλυψη ότι είχε μεταφέρει τα όργανα της 9 μηνών Ίριδας που είχε πεθάνει στο σπίτι την 21η Μαρτίου 2021, μόνος του στο παθολογοανατομικό εργαστήριο στα Ιωάννινα είχε προχωρήσει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, ενώ έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας φέρεται παρέδωσε μόνος του στο εργαστήριο τα όργανα με φορτηγό της εταιρείας στην οποία εργαζόταν τότε. Ωστόσο, τα όργανα του παιδιού αποτελούν πειστήρια και θα έπρεπε από την αστυνομία να μεταφερθούν στο εργαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, «όταν πέθανε η Ίριδα υπήρχε ήδη ανοιχτή δικαστική διαμάχη για τον θάνατο της Μαλένας, αφού η οικογένεια είχε κάνει μήνυση για τις αιτίες θανάτου του παιδιού».

Ο πατέρας φέρεται να ήθελε γρήγορα να μάθει τα αίτια του θανάτου του μωρού

Παράλληλα, δεν υπήρχαν αστυνομικά δρομολόγια προς τα Ιωάννινα και η μεταφορά θα γινόταν σε δύο με τρεις ημέρες. Έτσι ο πατέρας πρότεινε να μεταφέρει ο ίδιος τα όργανα του παιδιού γιατί ήθελε, όπως ο ίδιος ανέφερε, να μάθει γρήγορα από τι κατέληξε και το δεύτερο παιδί.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστική υπηρεσία επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα Πάτρας το οποίο άναψε το «πράσινο φως» για τη μεταφορά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας πήγε και συνάντησε την κ. Μητσέλου στο παθολογοανατομικό εργαστήριο στα Ιωάννινα, κλαμένος, ο οποίος με αγωνία προσπαθούσε να καταλάβει πώς κατέληξε και το δεύτερο παιδί.

«Πήγε στα Γιάννενα η καρδιά, τα μετέφερα εγώ στα Γιάννενα, τι άλλο να σας πω» είχε πει ο πατέρας σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή.

Πηγή: newsbeast.gr