Τις εξελίξεις της έρευνες γύρω από το θέμα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα παρακολουθεί η κοινή γνώμη με κομμένη την ανάσα. Η αδερφή της μητέρας των κοριτσιών, μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι», απαντώντας σε όλα όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για το θέμα.

«Δεν ξέρω πού το βασίζουν αυτό. Εγώ ξέρω ποια είναι η αδερφή μου, το έχω πει ας περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα και μετά να την πουν όπως θέλουν, αν βγει κάτι «κατά» της, που δε θα βγει. Να σας πω ότι βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την αδερφή μου; Μπαίνω ολόκληρη στη φωτιά», είπε, ενώ επιβεβαίωσε ότι εκείνη βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια του.

«Θεωρώ ότι ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι είμαστε σε μία σύγχυση με όσα συμβαίνουν. Δεν θα αναφερθώ παραπάνω στις ώρες, ό,τι έχω πει υπάρχει στην κατάθεσή μου», ενώ για το έγγραφο που έλεγε ότι η Τζωρτζίνα είχε εισπνεύσει τοξικό αέριο, απάντησε πως ο ιατροδικαστής έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Η αδερφή μου είναι συντετριμμένη»

«Μου φάνηκε ανυπόστατο αυτό και το διέψευσαν και οι προϊστάμενοί του. Πώς να σας το πω δηλαδή; Το είπαν αυτοί που εξέτασαν το παιδί. Η αδερφή μου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι σκληρός. Είναι ο χαρακτήρας της αυτός, δεν μπορεί να κριθεί γι’ αυτό», συνέχισε λέγοντας η αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών.

«Ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Το εάν πενθεί ή όχι, το πώς περνάει το πένθος της το ξέρουμε καλύτερα εμείς που είμαστε κάθε μέρα δίπλα της, Είναι συντετριμμένη και αυτή και ο σύζυγος της γι’ αυτό που τους έχει συμβεί, και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και όλα τα υπόλοιπα μέτωπα που αρχίζουν και ανοίγουν, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό και με ποια λογική», πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr