Λουλούδια, ένα λούτρινο αρκουδάκι και ένα σημείωμα που αναφέρει πως θα την αγαπά για πάντα, άφησε στο μνήμα του ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Ο πατέρας του μωρού που έχασε τη ζωή του στον Αλιάκμονα μίλησε στην εκπομπή T-live και ανέφερε συγκινημένος πως: «Για την ημέρα της κήδευσής του ενημερώθηκα από έναν φίλο μου, από συγγενικά πρόσωπα όχι. Της άφησα ένα σημείωμα που λέει “Στην αγαπημένη μου κόρη, θα σ’ αγαπώ για πάντα” το οποίο συνοδεύεται από λίγα λουλούδια και ένα κουκλάκι που είναι για μωράκια» ανέφερε ο πατέρας του μωρού.

Για τη γνωριμία του με την 29χρονη μητέρα η οποία φέρεται να πέταξε το παιδί της στο φράγμα του Αλιάκμονα, ο πατέρας του μωρού δήλωσε πως «έγινε η πράξη, γνωριστήκαμε και μου είπε ξαφνικά ότι ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα και ότι το παιδί ήταν δικό μου. Δεν είχαμε κοντινές επαφές. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μετά από έναν μήνα πήρα την απόφαση να πω ότι δεν θέλω να το αφήσω στο έλεος του Θεού και έκανα τεστ DNA. Με αυτό το τεστ αποδείχθηκε ότι είμαι ο πατέρας. Έτσι ξεκίνησα τις διαδικασίες για να αναλάβω τις ευθύνες».

«Έκανα τα πάντα για το παιδί, ήθελα να το αναγνωρίσω και σήμερα 5/1/2023 το παιδί μου βρίσκεται εδώ. Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της… Είχα ετοιμάσει το δωμάτιό της, προς Θεού. Γενικά, στο σύνολό του πάνω από 20-25 ημέρες δεν είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι μου» πρόσθεσε ο κ. Γιάννης, πατέρας του μωρού στο T-live.

Σημειώνεται πως για το θάνατο του μωρού κατηγορείται η 29χρονη μητέρα του από τη Βέροια, η οποία φέρεται να το πέταξε στο τεχνητό φράγμα του Αλιάκμονα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: newsbeast.gr