Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου (102-83) για την 9η αγωνιστική της Basket League σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Σέρβο να αποχωρεί με διάστρεμμα από το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο.

Ο Νέντοβιτς ξέσπασε στο Twitter μετά από αυτό το συμβάν, λέγοντας πως όποια και αν είναι η ηλικία του αμυντικού, αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Και το έγραψε αυτό γιατί ήταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αυτός που ενεπλάκη στη φάση.

«Μόλις είδα το βίντεο. Αν αργήσεις και έρχεσαι από την πλευρά του σουτέρ δεν έχεις δουλειά να είσαι κοντά στο σώμα του, βγαίνεις στο… διάολο γιατί έχεις ήδη αργήσει και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γι’ αυτό. Δεν με νοιάζει ποιος ήταν ο αμυντικός ή αν είναι νεαρός ή μεγάλος, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι, μπορεί να συμβεί αλλά μπορεί και να μην συμβεί και δεν έπρεπε να συμβεί. Τέλος ιστορίας».

Με νέα του ανάρτηση αργότερα ο Νεμάνια Νέντοβιτς ξεκαθάρισε πως δεν ήξερε πως ο Νικολαΐδης είναι παίκτης του Ολυμπιακού, δανεικός στο Λαύριο και τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί πως έγινε κάτι επίτηδες.

«Πρώτα από όλα δεν είχα ιδέα ό,τι το παιδί ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Μόλις το έμαθα. Δεύτερον αν γίνεται θέμα λόγω του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το IQ είναι μηδενικό και δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας. Τρίτον, δεν κατηγορώ κάποιον, φυσικά δεν το έκανε επίτηδες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σήμερα Τετάρτη (08/12) σε εξετάσεις ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Πηγή: newsbeast.gr