Είτε είσαι εστιάτορας, ιδιοκτήτης mini market ή ανήκεις σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα που έχει να κάνει με τον χώρο της μαζικής εστίασης & Ho.Re.Ca. αλλά και της λιανικής πώλησης τότε γνωρίζεις καλά ότι η επιλογή του σωστού προμηθευτή είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξασφαλίσεις για την υγιή λειτουργία της επιχείρησης σου.

Αρχικά, χρειάζεσαι κάποιον που να σου προσφέρει άνεση και ευκολία στον χώρο σου, να είναι διαθέσιμος 24/7, χωρίς να μπλέκεις με τηλέφωνα και email, απλά μέσα από μία γρήγορη, εύχρηστη και κατανοητή πλατφόρμα.

Στη συνέχεια, έχεις ανάγκη να γίνεται η παραλαβή των προϊόντων όσο πιο ξέγνοιαστα γίνεται, είτε συλλέγοντας την παραγγελία ο ίδιος, είτε παραλαμβάνοντας τα πράγματα στο χώρο σου και όλα αυτά εννοείται χωρίς αναμονές ή καθυστερήσεις.

Τέλος, θέλεις να είσαι σε θέση να προγραμματίζεις τις τακτικές σου αγορές, να γνωρίζεις τόσο εσύ, όσο και ο προμηθευτής το ιστορικό με τα παραστατικά σου και το ιστορικό παραγγελιών της επιχείρησής σου. Στην ουσία θέλεις έναν άνθρωπο που να γνωρίζει την επιχείρηση σου, τις συνήθειες σου και τις ανάγκες σου.

Σούπερ Μάρκετ

Που μπορείς να βρεις έναν τέτοιο προμηθευτή;

Στα METRO Cash & Carry, τη Νο1 αλυσίδα στην αγορά από το 1976, η οποία ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς λανσάρει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες χονδρικής.

Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης & Ho.Re.Ca, όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, μπαρ, αλλά και λιανικής πώλησης, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, κρεοπωλεία κ.α. απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

Μέσα από την δυναμική της παρουσία στην αγορά του οργανωμένου χονδρεμπορίου όλα αυτά τα χρόνια, η αλυσίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία (πάνω από 20.000 κωδικούς) γεγονός που την καθιστά σε one stop shop προορισμό για το σύγχρονο επαγγελματία. Μέσα από πολύ δυνατές προσφορές χάρη στη μεγάλη διαπραγματευτική της δύναμη, το κέρδος μετακυλίεται στους πελάτες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα METRO Cash & Carry αποτελούν την πρώτη επιλογή του επαγγελματία Ho.Re.Ca και του επαγγελματία Μικρής Λιανικής (όπως περίπτερα & mini market).

Γυναίκα που μιλάει στο τηλέφωνο

Χρησιμοποιώντας την πολυετή γνώση επάνω στην αγορά της χονδρικής πώλησης, τα METRO Cash & Carry προσφέρουν ένα ευρύ κωδικολόγιο, ασυναγώνιστες τιμές που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και κάποια ιδιαίτερα σημαντικά οφέλη που θα βρεις μόνο στο νέο e-shop!

Για πελάτες που διαθέτουν περισσότερα του ενός φυσικά σημεία προσφέρεται πλέον πλήρης διαχωρισμός των υποκαταστημάτων και ταυτοποίηση παραγγελίας ανά φυσικό σημείο. Μέσα από αυτή την υπηρεσία, κερδίζεις χρόνο, καθώς για πρώτη φορά μπορείς να αναθέσει το ρόλο των παραγγελιών σε οποιοδήποτε εργαζόμενο της επιχείρησής σου επιθυμείς. Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης ως διαχειριστής μπορεί να ορίσει όποιον θέλει να πραγματοποιεί τις παραγγελίες, ενώ παράλληλα θα μπορεί να ορίζει συγκεκριμένη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως παρελθοντικές παραγγελίες, πληρωμές και δημιουργία λιστών.

Επιπλέον, για πελάτες με εργαζόμενους σε διάφορα σημαντικά πόστα (πχ σεφ, υπεύθυνο παραγγελιών & λογιστή) δίνεται πλέον η δυνατότητα πλήρους διαχωρισμού ρόλων. Είδη παραγγελίας (επαναληπτική VS νέα), έγκριση ύψους παραγγελίας, πληρωμή ή επιλογή τρόπου πληρωμής.

Αν θέλεις και εσύ να πας την επιχείρηση σου ένα βήμα ακόμη πιο πέρα, ξεκίνα πρώτα από τα βασικά! Εμπιστεύσου την πολυετή εμπειρία και τα οφέλη που σου προσφέρουν τα METRO Cash & Carry και εξασφάλισε πως θα έχεις πάντα ότι χρειάζεσαι στην ώρα του, χωρίς καθυστερήσεις και άγχος.

Και μην ξεχνάς, ότι τα METRO Cash & Carry σου προσφέρουν web αποκλειστικές προσφορές που δεν θα βρεις διαθέσιμες στο φυσικό κατάστημα!

Πηγή: newsbeast.gr