Αρκετή δουλειά έχει τις τελευταίες μέρες η αστυνομία του Βελγίου καθώς διέλυσε άλλο ένα σεξ πάρτι, λίγες μόλις μέρες μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε με το όργιο στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε και ένας Ούγγρος ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με τη Daily Mail που επικαλείται δημοσίευμα του βελγικού dhnet.be το εν λόγω  πάρτι έλαβε χώρα σε σπίτι στην πόλη Paal και συμμετείχαν δέκα άτομα. Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν μέσα από το παράθυρο ανθρώπους με «ελάχιστα ρούχα». Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, οι άνθρωποι που ήταν μέσα, αρχικά, προσπάθησαν να αγνοήσουν το κουδούνι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ σε όλους τους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο 250€ για παραβίαση των μέτρων για τον κορoνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το δεύτερο σεξ πάρτι που διαλύει η Αστυνομία μέσα σε λίγες μέρες.

Στα τέλη Νοεμβρίου η αστυνομία έπιασε στα πράσα 25 άτομα που συμμετείχαν σε σεξ πάρτι εν μέσω lockdown, σε ένα δωμάτιο πάνω από μπαρ στο κέντρο των Βρυξελλών.

Ο József Szájer, ευρωβουλευτής μέχρι και την Κυριακή 29/11 όταν και υπέβαλε την παραίτησή του, ομολόγησε ότι ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο sex πάρτι στις Βρυξέλλες. Ο Ζάγιερ ήταν ένας από τους ιδρυτές του Fidesz τον Μάρτιο του 1988 και παραμένει στενός έμπιστος του πρωθυπουργού Όρμπαν.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε στα ουγγρικά μέσα ενημέρωσης το απόγευμα της Τρίτης αναφέρεται πως ο πρώην ευρωβουλευτής ομολόγησε την παρουσία του στο πάρτι. Το κόμμα του Fidesz επιβεβαίωσε στο Euronews ότι η δήλωσή του είναι αυθεντική.

«Μια εφημερίδα έπαιξε σήμερα για ένα πάρτι σε σπίτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή στο οποίο παραβρέθηκα», αναφέρει στη δήλωσή του και εξηγεί πως η αστυνομία έφτασε στο σημείο και στον ίδιο απηύθυνε προφορική προειδοποίηση και τον μετέφερε σπίτι.

Πηγή: newsbeast.gr