Ένα νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε στα social media και αυτή τη φορά εμφανίζεται και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραθέτει τις προτάσεις του κόμματος του, με τον παρουσιαστή να απαντάει «πολύ καλό μπρό… εδρε».

Το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας «Χάου Του» και σε αυτό ο νεαρός παρουσιαστής αναρωτιέται πως μπορεί κάποιος να πάρει τη ζωή στα χέρια του.

Τότε, εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και λέει «εύκολο. Όταν έρθει η ώρα πας να ψηφίσεις. Δίκαιο δεν είναι;», με τον νεαρό παρουσιαστή να απαντάει με χιουμοριστική διάθεση «πολύ δίκαιο μπρό… εδρε».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε και ο Αλέξης Τσίπρας στον λογαριασμό του στο Twitter:

Επίσης, περιληπτικά, κομματικές πηγές συνοψίζουν για τα θέματα που πραγματεύτηκε η καμπάνια «Χάου Του»: «Ο πρωταγωνιστής μας πολύ θα ήθελε να χαιρετήσει τους γονείς του, να να βρει το διαμέρισμα των ονείρων του, ή έστω κάτι κοντινό και να την κάνει από το παιδικό του δωμάτιο. Όμως, η αδικία του μισθού του, παρά το πτυχίο ή τις δεξιότητές που έχει αποκτήσει, δεν του επιτρέπει αυτό που του αξίζει… Για να επιστρέψει όμως η δικαιοσύνη στη χώρα χρειάζεται να βάλουν το χέρι τους οι νέοι και οι νέες. Ο “μπρό…εδρος” Αλέξης Τσίπρας ξέρει πώς: “Όταν έρθει η ώρα, πας να ψηφίσεις”».

Πηγή: newsbeast.gr