Την άποψη ότι θα μπορούσε να σταματήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ εξέφρασε ο Αλεσάντρο Νέστα, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε μαρκάρει τον Ρονάλντο τον Βραζιλιάνο.

«Μπορώ να παίξω άμυνα, ναι! Επειδή έπαιξα ενάντια στον Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο», εξήγησε ο Νέστα στο «COPA90» όταν ρωτήθηκε για το πώς θα τα πήγαινε εναντίον του Νορβηγού επιθετικού.

«Ο Χάαλαντ είναι πολύ καλός, αλλά ο άλλος (σ.σ. Ρονάλντο) ήταν κάτι διαφορετικό. Έπαιξα εναντίον του Μέσι, εναντίον του Κριστιάνο, αλλά ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, για μένα, ήταν διαφορετικός», πρόσθεσε.

Ο θρυλικός αμυντικός θεωρούνταν ευρέως ως ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ της γενιάς του καθώς κέρδισε τρεις τίτλους Serie A, δύο τρόπαια Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ιταλία το 2006.

Μιλώντας για το πώς σταματούσε τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Νέστα είπε ότι είναι σημαντικό να μην αφήσεις χώρο στον επιθετικό διαφορετικά θα σε τιμωρήσει. «Θα προσπαθούσα να μείνω κοντά του. Όταν αρχίσει (σ.σ. να τρέχει), ίσως (σ.σ. τον μπλοκάρω)», πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr