Ένα νέο hashtag έχει αρχίσει να γίνεται trend στο Twitter και αναφέρει «Netflix διόρθωσε το λάθος σου», με πολλούς χρήστες να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η συνδρομητική πλατφόρμα κόβει σειρές της που έχουν επιτυχία.

Όπως αναφέρει το gamingbible.co.uk, η οργή συσσωρεύτηκε από την απόφαση να μη συνεχίσουν να προβάλλονται οι σειρές 1899 και Inside Job. Όμως το κόψιμο του τρίτου κύκλου της σειράς Warrior Nun ξεχείλισε το ποτήρι.

Έτσι, το hashtag #SaveWarrionNun ξεπέρασε τα 6,7 εκατομμύρια tweets, με αποτέλεσμα να προκύψει και το hashtag #NetflixCorrectYourMistake (σ.σ Netflix διόρθωσε το λάθος σου).

Όμως το δημοσίευμα αναφέρει, ότι παρά την οργή των χρηστών, η πλατφόρμα φέρεται να έλαβε τις παραπάνω αποφάσεις με βάση τα στοιχεία που διαθέτει για τις εκάστοτε σειρές. Χαρακτηριστικά, το 1899 μπορεί να έγινε αμέσως viral, όμως μόνο το 32% των θεατών το παρακολούθησε μέχρι το τέλος, με τη συντριπτική πλειοψηφία να σταματάει να το βλέπει από τα πρώτα επεισόδια.

Επίσης, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το First Kill, με το 44% των θεατών να το παρακολουθεί μέχρι το τέλος.

Μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα δεν έχει πάρει επίσημη θέση, ενώ δεν θεωρείται βέβαιο ότι θα αλλάξει τις αποφάσεις που έχει λάβει.

Πηγή: newsbeast.gr