Τη δημιουργία της δικής της δισκογραφικής εταιρείας ανακοίνωσε η Nicki Minaj. Η είδηση έγινε γνωστή από τη 40χρονη ράπερ, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής της Queen Radio. Μάλιστα, η ίδια επιβεβαίωσε βασικές λεπτομέρειες για το καινούριο της εγχείρημα, όπως τους πρώτους καλλιτέχνες με τους οποίους θα συνεργαστεί και τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την εταιρεία.

Η ράπερ εξήγησε ότι ο Paddy Duke θα είναι υπεύθυνος ρεπερτορίου και καλλιτεχνών στη δισκογραφική της εταιρεία, της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα. Σημείωσε, επίσης, ότι η νέα εταιρεία θα κυκλοφορεί διάφορα είδη μουσικής και «όχι μόνον ραπ, ή μαύρων καλλιτεχνών».

Η Minaj ανέφερε πως πρόκειται να συνεργαστεί με τη Nana Fofie, καλλιτέχνη με καταγωγή από την Γκάνα, την οποία θαυμάζει. «Έχω εμμονή μαζί σου εδώ και πολύ καιρό… Έχεις μια από τις πιο όμορφες φωνές. Μία από αυτές τις ζεστές φωνές που βγαίνουν αβίαστα» είπε η Minaj απευθυνόμενη στη Fofie.

Σύμφωνα με την ίδια τη Minaj, άλλοι καλλιτέχνες που θα υπογράψουν συμβόλαια για την κυκλοφορία άλμπουμ από την εταιρεία της είναι οι Tate Kobang, Rico Danna και London Hill.

Η νέα εταιρεία θα λειτουργεί ως θυγατρική της Republic Records.

Πηγή: newsbeast.gr