«Δεν θα τους στείλουμε διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτώμενος σχετικά με όσους κατηγορηθούν από τη Δικαιοσύνη για τις παρακολουθήσεις αλλά και για το αν πρέπει ανάμεσα σ’ αυτούς να είναι και πολιτικά πρόσωπα.

«Εξεταστική έγινε και είδαμε τα αποτελέσματά της, που η κυβέρνηση έβαλε ασπίδα τους βουλευτές της για να μην κληθούν ούτε ο Δημητριάδης, ούτε ο Μπίτζιος, ούτε ο Λαβράνος. Εγώ αυτό που λέω είναι, περιμένω το αποτέλεσμα της Δικαιοσύνης, έχουμε κράτος δικαίου. Τα πρόσωπα που παρακολούθησαν εμένα, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να βρεθούν ενώπιον των ποινικών τους ευθυνών. Δεν θα τους στείλουμε διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Περιμένω η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της σωστά. Αναφέρομαι προφανώς και σε πολιτικά πρόσωπα. Δεν προκαταβάλω όμως κανένα αποτέλεσμα. Είναι μια πολύ άσχημη υπόθεση για το κύρος της χώρας διεθνώς. Όσοι έχουν εμπλοκή πρέπει να πάνε στη Δικαιοσύνη».

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στο ντιμπέιτ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξέσπασε εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας «Θεώρησα απαράδεκτη την επίθεση που έκανε στην Ορθοδοξία ο κ. Βελόπουλος. Πραγματικά περιμένω την αντίδραση της επίσημης Εκκλησίας. Εμφάνισε πράγματα που είναι σε βιβλία που αφορούν χριστιανούς του υπόλοιπου κόσμου, δεν είναι αυτοί Χριστιανοί; Δεν είναι η πρώτη φορά. Εδώ μπορεί ο καθένας να κάνει εμπόριο πίστης; Πρέπει να υπάρξει επίσημη αντίδραση».

Ενώ συζητώντας το πλαίσιο της τηλεμαχίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ακολούθησε η στιχομυθία:

Ανδρουλάκης: Σας άρεσε το ντιμπέιτ;

Χατζηνικολάου: Ήταν καλύτερη σούπα από αυτή που περίμενα. Περίμενα μια σούπα άνοστη, αλλά είχε αλατοπίπερο.

Ανδρουλάκης: Να βάλουμε κάτι περισσότερο την επόμενη φορά. Θέλει ελευθερία, σχολιασμό. Θέλω κι εγώ να σχολιάσω, πράγματα που άκουσα και δεν είχα τη δυνατότητα να σχολιάσω.

Χατζηνικολάου: Είπατε χθες κάποιοι πρέπει να πάνε στη φυλακή για τις παρακολουθήσεις, μιλάτε και για πολιτικά πρόσωπα;

Πηγή: newsbeast.gr