Ένα κοριτσάκι μόλις δυο ετών, έμεινε για εφτά ώρες έμεινε κλεισμένη μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι που ο οργανισμός της δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό και ασφυχτικό θάνατο. Οι γονείς της την ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το παιδί να πεθάνει.

Το νέο περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσεϊ και η αμέλεια των γονιών της δίχρονης αποδείχθηκε θανατηφόρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στον δρόμο, δίπλα στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με τη DailyMail.

Το παιδί εντοπίστηκε από έναν γείτονα της οικογένειας, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο. Δυστυχώς, το κοριτσάκι έπαθε καρδιακή ανακοπή και έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είναι το 22ο που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο, τέσσερα από τα οποία συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα τον Αύγουστο.

«Κάθε γονιός έχει κάνει λάθη, ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται. Δυστυχώς, μερικά από τα λάθη καταλήγουν σε τραγωδία και κανείς μας δεν το περιμένει», ανέφερε μητέρα, που έχασε την 20 μηνών κόρη της με τον ίδιο, τραγικό, τρόπο.

Πηγή: newsbeast.gr