Μια νοσηλεύτρια και TikToker σε νοσοκομείο των ΗΠΑ προχώρησε σε μία αποκάλυψη η οποία έχει γίνει viral κυρίως λόγο του ιδιαίτερου περιεχόμενου της. Η Julie, από τις ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με την εμπειρία της, πολλοί άνθρωποι μετανιώνουν για παρόμοια πράγματα όταν ο χρόνος τους σε αυτή τη γη πλησιάζει στο τέλος του.

Η νοσηλεύτρια χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο TikTok για να βοηθήσει στην εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με τον θάνατο και την αποδοχή του ως μία συνθήκη, καταρρίπτοντας κοινούς μύθους ενώ μοιράζεται εμπειρίες που είχε κατά τη διάρκεια της δουλειάς της.

Σε ένα βίντεο στο TikTok που ανέβασε στον λογαριασμό της η νοσοκόμα Hospice Julie, αποκάλυψε αυτά για τα οποία μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι ασθενείς της.

Τα 4 πράγματα για τα οποία μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι

Η Julie δημοσίευσε το βίντεο με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι που το παρακολουθούν θα πάρουν τις συμβουλές της, ώστε να μην έχουν τις ίδιες τύψεις όταν κοιτάζουν πίσω στη ζωή τους.

Η νοσηλεύτρια στην ερώτηση «τι είδους τύψεις έχουν οι ετοιμοθάνατοι ασθενείς;» ανέφερε:

  • «Οι περισσότεροι άνθρωποι στο τέλος της ζωής τους μετανιώνουν που δεν εκτίμησαν την υγεία τους.
  • Δεν εκτιμούν το ότι είναι ζωντανοί, τα μικρά πράγματα.
  • Το ότι δούλευαν όλη τους τη ζωή παραπάνω από όσο έπρεπε.
  • Και ότι δεν περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους».

Από τις εξομολογήσεις των ασθενών της, η Julie έμαθε: «Να ζεις στο παρόν, να είσαι ευγνώμων, να μην θεωρείς δεδομένη την υγεία σου και τα μικρά πράγματα που αφορούν τη ζωή. Μην δουλεύεις παραπάνω από όσο χρειάζεται.

Και συνέχισε: «Περνάτε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε, όχι απαραίτητα με την οικογένειά σας, αλλά με αυτούς που αγαπάτε και σας κάνουν να νιώθετε ότι σας αγαπούν».

Η Julie έγινε νοσηλεύτρια αφού εργάστηκε στην Εντατική Θεραπεία για εννέα χρόνια.

Πηγή: newsbeast.gr