Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται γνωστός δημοσιογράφος 64 ετών από τη Βόρεια Εύβοια. Ο 64χρονος νόσησε από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα. Προηγουμένως είχε βρεθεί θετικός ο γιος του, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας στην κλινική ήπιας νοσηλείας. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται κι ένας ξάδερφός του, που επίσης προσβλήθηκε από την Covid-19.

Ο 64χρονος άνδρας, λοιπόν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr οδήγησε μόνος του μέχρι την Λαμία προκειμένου να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας. Ωστόσο, όταν έφτασε στα Επείγοντα Περιστατικά, ήταν εξουθενωμένος και η κατάστασή του ήταν πολύ άσχημη. Οι γιατροί που τον εξέτασαν φοβήθηκαν για τα χειρότερα και αποφάσισαν πως έπρεπε να διασωληνωθεί άμεσα.

Στο διπλανό κρεβάτι ο ξάδερφός του

Το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) άφησε την τελευταία του πνοή ένας 56χρονος από το Δήμο Λοκρών λόγω επιπλοκών που προκάλεσε ο κορονοϊός. Ο άνδρας κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από 16 ημέρες άνισου αγώνα με τον ιό. Επρόκειτο για ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο και οικογενειάρχη από τη Λοκρίδα, που είχε διασωληνωθεί προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η απώλειά του είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσει κρεβάτι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Λαμίας και αμέσως να γίνει η εισαγωγή του 64χρονου δημοσιογράφου.

Τραγική ειρωνεία σε διπλανό κρεβάτι νοσηλεύεται και ένας ξάδερφος του δημοσιογράφου έχοντας βρεθεί θετικός στον ιό μετά από έμφραγμα.

Στη ΜΕΘ Covid από τις 11 Νοεμβρίου (πάνω από δύο μήνες) νοσηλεύονται συνεχώς 12 άτομα, καθώς αμέσως μόλις αδειάζει κρεβάτι άμεσα βρίσκεται σοβαρό περιστατικό που χρήζει εντατικής παρακολούθησης. Αυτή τη στιγμή η διάμεση ηλικία των νοσηλευόμενων είναι στα 58 έτη.

Αντίστοιχα άλλοι 56 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική ήπιας νοσηλείας έχοντας αυξηθεί κατά ένας από το προηγούμενο 24ωρο, αφού είχαμε εφτά εισαγωγές έναντι έξι εξιτηρίων.

Πηγή: newsbeast.gr