Ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης, έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media προς ορισμένους δημοσιογράφους που εργάζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, τονίζοντας πως δεν σέβονται τον πόνο της οικογένειας του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν «κατασκηνώσει» έξω από την εξοχική κατοικία των γονιών του και ρωτούν ερωτήσεις «που κανείς δεν θα ρωτούσε» σε κάποιον που μόλις έχασε ένα δικό του άνθρωπο.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι “δημοσιογράφοι” δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη “δημοσιογραφία” δεν “έπαιξε” ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι “δημοσιογράφοι” γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».

Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν…

Posted by Haris Mavroudis on Wednesday, January 4, 2023

Πηγή: newsbeast.gr