Την ώρα που ο «πόλεμος» για τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς και τη συμμετοχή του στο Australian Open συνεχίζεται, η σύζυγος του τενίστα, Γελένα, στέλνει μήνυμα αγάπης και ενότητας. Η Γελένα ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπάραστασή του στον Νόλε και τονίζει: «Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη».

«Σήμερα, είναι Χριστούγεννα για εμάς (σ.σ. οι Σέρβοι ορθόδοξοι γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα) και εύχομαι όλοι να είναι υγιείς, χαρούμενοι, ασφαλείς και με τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε κι εμείς να είμαστε όλοι μαζί σήμερα σαν οικογένεια αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι υγιείς. Και όλοι θα γίνουμε σοφότεροι από αυτή την εμπειρία» γράφει η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς κάτω από μία φωτογραφία του ζευγαριού στο ηλιοβασίλεμα.

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που χρησιμοποίησαν τη φωνή τους για να στείλουν αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και βρω γαλήνη για όλα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο.

Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Να είστε όλοι καλά» καταλήγει η Γελένα Τζόκοβιτς.

Πηγή: newsbeast.gr