Στη «Μεγάλη Εικόνα», στο MEGA και καλεσμένη της Νίκης Λυμπεράκη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Στο τέλος ενός δύσκολου έτους, μία από τις επιδραστικότερες Ελληνίδες τοποθετήθηκε για όλα τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας.

Η έμπειρη πολιτικός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που με γενναιότητα αποκάλυψε και τη μάχη που δίνει, ενώ σε πρώτο πλάνο ήρθαν επίσης η πολιτική, οι προκλήσεις, τα κοινωνικά ζητούμενα, αλλά και τα μεγάλα στοιχήματα της χρονιάς που έρχεται. Ο ρόλος και η θέση της γυναίκας στους καιρούς και στον τόπο μας, αλλά και οι προοπτικές της Ελλάδας το 2022.

«Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά. Είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται επιτυχώς. Είμαι καλά, πιο πολύ με ταλαιπωρεί το πόδι μου που δεν έχει καμία σχέση με την αρρώστια μου. Το διαχειρίζομαι καλά γενικά. Είμαι πολύ ευγνώμων διότι εκτός από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, μου έστειλε ευχές και ένας ολόκληρος κόσμος και νομίζω η καλή ευχή πάντα πιάνει» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχετικά με την ψυχολογία της και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την περιπέτεια της υγείας της: «Σαν και μένα είναι άλλοι 500 κάθε χρόνο με πολλαπλό μυέλωμα. Το μήνυμα ότι “παιδιά πάμε καλά” μου το δίνουν εκείνοι και τους το δίνω κι εγώ και ταυτόχρονα η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν καρκίνο και τον καταπολεμούν με μεγάλη επιτυχία. Η επιστήμη σήμερα έχει κάνει άλματα. Όταν μίλησα ανοιχτά για τον καρκίνο ήρθαν κι άλλοι βουλευτές και μου είπαν πως το πέρασαν και εκείνοι. Πραγματικά δεν το ήξερα…» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πηγή: newsbeast.gr