Τις ομορφιές της Ελλάδας διαφημίζει ο 50 Cent ο οποίος επισκέφτηκε τη χώρα μας για τη συναυλία που πραγματοποίησε από κοινού με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο OAKA.

Tο βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ράπερ είναι (στα πλαίσια της συμφωνίας), όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ένα από τα αντισταθμιστικά που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ προκειμένου να στηρίξει χορηγικά τη συναυλία που έδωσε στην Ελλάδα την Κυριακή και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού προσέλκυσε χιλιάδες κόσμο. Εκτός από αυτό, στα αντισταθμιστικά περιλαμβάνονται και άλλες αναρτήσεις στα social media του καλλιτέχνη.

Ο 50 Cent έχει 47 εκατομμύρια followers στα social media του, ειδικά στο instagram και είναι ένας από τους μεγαλύτερους hip hopers όλων των εποχών με τεράστια απήχηση παγκοσμίως.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος τραγούδησε στον τελικό του superball στην Αμερική μαζί με άλλους τέσσερις καλλιτέχνες του είδους.

Στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα από τη συναυλία η οποία είχε μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας έτσι και την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού -που κι αυτό ήταν στόχος του Οργανισμού να αναδειχθεί όταν έκανε την συμφωνία.

Επίσης υπάρχουν πλάνα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής, ενώ τονίζουν τις δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

Πηγή: newsbeast.gr