Για τις χορευτικές του ικανότητες αλλά και το νησί του τη Σχοινούσα μίλησε ο 89χρονος Γιώργος Κωβαίος ο οποίος τρέλανε τους πάντες με τον συγκινητικό του μπάλο μαζί με την εγγονή του.

«Έμαθα μπάλο από παιδί» τόνισε ο 89χρονος παππούς από τη Σχοινούσα στην ΕΡΤ την Παρασκευή (1/7) αναφέροντας πως είναι γέννημα θρέμμα του νησιού όπως και η σύζυγός του.

Μιλώντας για τη ζωή του στο μικρό νησί του Αιγαίου σημείωσε: «Παλιά ήταν διαφορετικά, κουβαλούσαμε το νερό, δεν είχαμε ηλεκτρικό».

«Ο Σκοπελίτης είναι το πρώτο μεταφορικό μας μέσο, μας εξυπηρετεί πάρα πολύ» σχολίασε.

Ο 89χρονος κάλεσε τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ στη Σχοινούσα για διακοπές ώστε να του πει από κοντά τα μυστικά ώστε να είναι τόσο ακμαίος και ζωηρός στο μέλλον.

«Οξυγόνο καθαρό, ιώδιο από τη θάλασσα, φαγητά που βγάζει το νησί μας και περπάτημα» συνέστησε σε όσους θέλουν να είναι σαν αυτόν ο 89χρονος χορευταράς παππούς και μίλησε για το μποστάνι του που έχει «ντομάτες, κολοκύθια και μελιτζάνες».

«Η εγγονή μου είναι όμορφη κοπέλα και χορεύει καλά»

«Είναι όμορφη κοπέλα και χορεύει καλά» είπε ο περήφανος παππούς για την εγγονή του.

«Μένω μόνιμα στο νησί, θα φύγω όμως για σπουδές στην Αθήνα» ανέφερε η εγγονή του 89χρονου και εξήγησε «δεν περιμέναμε πως θα γίνει viral το βίντεό μας. Αυτό γίνεται σε κάθε γλέντι, ο παππούς πάντα θα ανοίξει τον χορό».

«Ο κ. Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα. Τον συναντήσαμε την επόμενη ημέρα γεμάτο χαρά να μας λέει για το πόσο τον γεμίζει το νησί του. Απλός καθαρός φιλόξενος νησιώτης. Πρότυπο και έμπνευση για ολους μας. Μόνο σεβασμός.»Τα λόγια και αυτή η υπέροχη στιγμή είναι του @exilzes_ #rizesmas

Posted by Ρίζες on Wednesday, June 29, 2022

Πηγή: newsbeast.gr