Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει τρεις προσφορές για να παραχωρήσει την Τσέλσι αυτή την εβδομάδα και τα βρετανικά ΜΜΕ μιλούν με σιγουριά πως ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, για πρώτη φορά, θα εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης.

Όπως αποκαλύπτει η Τelegraph, oι προσφορές ετοιμάζονται να φτάσουν στον Αμπράμοβιτς μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την απειλή κυρώσεων να πλανάται πάνω από τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι. Η πρωταθλήτρια Κόσμου επιμένει ότι ο σύλλογος δεν είναι προς πώληση, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Ρώσος μεγιστάνας δεν αντέχει την πίεση.

Ο Αμπράμοβιτς στο παρελθόν είχε απορρίψει προσφορές ύψους 2,2 δισεκατομμυρίων λιρών για την Τσέλσι, ενώ το χρέος του συλλόγου απέναντί ​​του είναι 1,51 δισεκατομμύρια λίρες, το οποίο σχεδόν σίγουρα θα περίμενε να καλυφθεί. Τρεις δισεκατομμυριούχοι φέρεται να έχουν πλησιάσει το «αφεντικό» των Μπλε και οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του συλλόγου. Υπήρξαν επίσης ισχυρισμοί ότι ο Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να πουλήσει την έπαυλή του στο «Kensington Palace Gardens».

Όπως αναφέρει η Telegraph, το σχέδιο παράδοσης του Αμπράμοβιτς στην ομάδα των έξι διαχειριστών του Φιλανθρωπικού ιδρύματος κινδυνεύει ήδη να καταλήξει στο χάος με άτομα να σκέφτονται να παραιτηθούν.

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr