Ο μεγάλος και ιστορικός αρχηγός της Γιουβέντους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έβαλε τέλος στην τεράστια καριέρα του, αποχωρώντας χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Pinturicchio τα τελευταία χρόνια «σχετίζεται» με το ποδόσφαιρο μέσω της συνεργασίας του με το Sky Italia για να σχολιάζει την αγωνιστική της Serie A ή του Champions League, αλλά όπως μεταδίδει το italians.gr τώρα βάζει μπρος για την πραγματική επιστροφή του στα γήπεδα. Πώς; Ως προπονητής.

Ο Ντελ Πιέρο αποφάσισε να εγγραφεί για τα επόμενα μαθήματα που θα γίνουν στην περίφημη σχολή του Κοβερτσιάνο για να πάρει δίπλωμα προπονητικής, όπως έκανε και ο Αντρέα Πίρλο, δείχνοντας έτσι ότι το σκέφτεται να… μπλέξει κι αυτός, όπως θα έλεγε και ο Τζενάρο Γκατούζο.

Πλην του Ντελ Πιέρο, μάλιστα, αποφάσισαν να εγγραφούν και οι Κριστιάν Βιέρι και Ντανιέλε Ντε Ρόσι, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι και οι τρεις στα θρανία, με στόχο από εκεί να βρεθούν ξανά στο γήπεδο ως πρωταγωνιστές. Έστω σε διαφορετικό ρόλο, από ό,τι τους είχαμε συνηθίσει…

Πηγή: newsbeast.gr