Η νέα παράσταση του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη πάει κόντρα στο ρεύμα και κάνει το νεύμα να στρώσει το κοινό γεύμα στου γέλιου το πνεύμα. Άκρως σατιρικός και καυστικός, ο «Τσολιάς» ξεσκονίζει και γυαλίζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα με ένα πέρασμα!

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης έρχεται στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου με ένα stand up comedy με ζωντανή ορχήστρα και τον τίτλο, «Επιτελικώς Πάτος». Στην παράσταση, όπως μας ενημερώνει, συμμετέχουν: Μητσοτάκια, Κασελάκια, Πασοκάκια και αδέσποτα αριστερά τυπάκια. Η παράσταση προστατεύεται από το όργανο της τάξης Μπαλούρδο.

Ο «Επιτελικώς Πάτος» του Μπαρμπαγιάννη πέρασε τα σύνορα της χώρας και μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα έγραψαν για την παράσταση:

New York Times – «Ένα σατιρικό ξεμπρόστιασμα, που καυτηριάζει σαρκάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, μέσα από έναν αιρετικό μονόλογο».

Corriere della Sera – «Μια solo επιθεώρηση. Ένα βλαχομπαρόκ πολυθέαμα, στα χρόνια μιας βλαχομπαρόκ αριστείας!»

The Washington Post – «Μια μουσικοσατιρική παράσταση λοξού πολιτικού λόγου & σατιρικού τραγουδιού. Ένας αθυρόστομος και καυστικός μονόλογος μπλεγμένος με νότες».

Daily Telegraph – «You bloody bastard!»

Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπάντ!
«Επιτελικώς Πάτος»
Στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου
Τετάρτη 13 Μαρτίου
Τετάρτη 27 Μαρτίου
Τετάρτη 10 Απριλίου

Γενική Είσοδος: 15 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:00
Προπώληση: ticketservices.gr

Σταυρός του Νότου
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Πηγή: newsbeast.gr