Στα social media κυκλοφόρησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Απόστολος Γκλέτσος να ποζάρει χαμογελαστός κρατώντας ένα γιαούρτι, το οποίο είχε το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κυκλοφορεί λίγο μετά τη δημόσια τοποθέτηση του, όπου σχολίασε σε ανάρτηση του Facebook ότι «άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», αναφερόμενος στην περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, όπου σημείωσε πως «θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι».

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ για τη χειρονομία του Απόστολου Γκλέτσου:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Πηγή: newsbeast.gr