Το περασμένο Σάββατο, το ΟΑΚΑ σείστηκε υπό τους ήχους των τραγουδιών των Iron Maiden. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί προκειμένου να ακούσει από κοντά τους «βασιλιάδες» της heavy metal μουσικής.

Ωστόσο, ένα περιστατικό το οποίο συνέβη συζητήθηκε εξίσου με την συναυλία. Συγκεκριμένα, ενώ οι πρώτες νότες του τραγουδιού «The Number of the Beast» ακούστηκαν, κάποιος άναψε καπνογόνο, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Bruce Dickinson, καθώς είναι γνωστό ότι σιχαίνεται τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες τα οποία κατά καιρούς ανάβουν κάποιοι στις συναυλίες του θρυλικού συγκροτήματος.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος θαυμαστής του συγκροτήματος ήταν ιδιαίτερα κοντά στην σκηνή και ο καπνός από το καπνογόνο τον «έπνιξε». «You fcking cnt I’m singing», είναι μία από τις εκφράσεις που ακούγεται να λέει στον θεατή σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Atlantis FM, ανακοίνωσε ότι βάζει στη μαύρη λίστα του τον Bruce Dickinson, αφού όπως λέει προσέβαλλε όλους τους Έλληνες με τους χαρακτηρισμούς που έκανε και μάλιστα μέχρι να ζητήσει συγγνώμη, δεν θα παίζει τραγούδια του με τους Iron Maiden.

Η ανακοίνωση του Atlantis

Ο atlantisfm.gr βάζει στη «μαύρη λίστα» τον Bruce Dickinson για τη μεγάλη προσβολή απέναντι στον ελληνικό λαό. Η αναφορά του στην εθνικότητα του ατόμου με το καπνογόνο – χωρίς καν να τη γνωρίζει – κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο ΟΑΚΑ δεν είχε ως αποδέκτη μόνο εκείνον.

Στο πρόσωπό του προσέβαλλε όλους τους Ελληνες που πολλοί εξ αυτών έχουν τιμήσει κατ’ επανάληψη τους IRON MAIDEN, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε φορά για να τους ξαναδούν.

Eίναι βέβαιο, ότι ο Bruce Dickinson δε θα τολμούσε να εξυβρίσει έναν Βρετανό, έναν Γερμανό ή έναν Αμερικανό βάζοντας στο στόμα του την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Εδώ θεώρησε πώς τον παίρνει; Προφανώς. Μέχρι λοιπόν, ο Dickinson να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες, ο atlantisfm.gr θα παίζει IRON MAIDEN μόνο με τις φωνές του PAUL DI ANNO και του BLAZE BAYLEY.

Mαύρη λίστα ο Bruce Dickinson στον atlantisfm.grΟ atlantisfm.gr βάζει στη “μαύρη λίστα” τον Bruce Dickinson για τη…

Posted by Atlantis 105.2 FM on Wednesday, July 20, 2022

Πηγή: newsbeast.gr