Η αντίστροφη μέτρηση για να αποκαλύψει ο Τζέιμς Κάμερον το σίκουελ «Avatar: The Way of Water», που είναι η πρώτη του ταινία μετά την κυκλοφορία του «Avatar» πριν από 13 χρόνια έχει ξεκινήσει καθώς απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για την προβολή του. Η ταινία λέγεται ότι είναι μία από τις τρεις πιο ακριβές ταινίες όλων των εποχών και η Disney που ανέλαβε την διανομή ελπίζει να της βγει σε καλό.

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Guillermo del Toro), όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μίλησε για την ταινία για την οποία είπε ότι είναι ένα θαύμα που πρέπει όλοι να τη δουν στη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη.

Στην πραγματικότητα, ο Ισπανός σκηνοθέτης ντελ Τόρο αποκάλεσε το «Avatar: The Way of Water» «ένα συγκλονιστικό επίτευγμα» αφού είδε την ταινία τον περασμένο μήνα.

«Είναι γεμάτο από μαγευτικές εικόνες και επικά συναισθήματα σε επική κλίμακα» επεσήμανε προσθέτοντας ότι ο Κάμερον βρίσκεται στο «απόγειο των δυνατοτήτων του».

Η διάρκεια της ταινίας είναι τρεις ώρες και 10 λεπτά, δηλαδή μεγαλύτερη κατά 30 λεπτά από την πρώτη ταινία «Avatar».

Το «The Way of Water» είναι το πρώτο από τα τέσσερα προγραμματισμένα σίκουελ του «Avatar» που ο Κάμερον θα κυκλοφορεί κάθε δεύτερη χρονιά μέχρι το 2028.

Πηγή: newsbeast.gr