Τις διακοπές του στη Μύκονο θα απολαύσει από αυτό το Σαββατοκύριακο ο Έλον Μασκ, με τον ιδιοκτήτη της Tesla να έρχεται στο «νησί των ανέμων» για να ζήσει και εκείνος τ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast ο Έλον Μασκ θα «προσγειωθεί» με ιδιωτικό αεροπλάνο στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/7) στο αεροδρόμιο της Μύκονου.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας θα συναντήσει πολλούς φίλους στο κυκλαδίτικο νησί και θα χαλαρώσει σε κάποια από τις μοναδικές παραλίες της Μυκόνου, για να… ξεχάσει για λίγο τη δικαστική διαμάχη που έρχεται με το Twitter, καθώς η εταιρεία ζητάει από τον Έλον Μασκ το ποσό των 44 δισ. δολαρίων για αθέτηση της συμφωνίας.

Η Μύκονος κάθε καλοκαίρι γίνεται πόλος έλξης για τις μεγάλες προσωπικότητες ολόκληρου του πλανήτη. Ηθοποιοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί, μεγάλοι ποδοσφαιριστές, σταρ του NBA γεμίζουν τις παραλίες, τα σοκάκια, αλλά και τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν αξέχαστες διακοπές.

Πανοραμική άποψη της Μυκόνου

Πού θα… κινηθεί ο Έλον Μασκ και πού θα κάνει τις βουτιές του είναι άγνωστο, ωστόσο αν είστε στη Μύκονο μπορεί να τον δείτε σε κάποιο πολυτελές γιοτ στα ανοιχτά της Ψαρρού.

Πηγή: newsbeast.gr