Έχουν περάσει 15 χρόνια από τον επικό τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη και την επικράτηση της Λίβερπουλ στα πέναλτι κόντρα στη Μίλαν (σ.σ. 3-3 κανονική διάρκεια). Ο Στιβ Φίναν, που πανηγύρισε με τη φανέλα των «ρεντς» το τρόπαιο αναγκάζεται να πουλήσει το μετάλλιο από εκείνο το βράδυ για να πληρώσει τα χρέη του.

Σήμερα, στα 44 του, ο Φίναν είδε τις επενδύσεις του σε επιχείρηση με ακίνητα να χάνονται, με αποτέλεσμα να έχει χρέη που αγγίζουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (!) και να υποχρεώνεται να… ξεπουλήσει οτιδήποτε αξίας έχει στην κατοχή του.

Έβγαλε στο σφυρί, λοιπόν, το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης, από το οποίο αναμένεται να βγάλει έως και 15 χιλιάδες ευρώ, δύο υπογεγραμμένες φανέλες του από εκείνη την βραδιά (έως 2.500 ευρώ η καθεμία), μια ρέπλικα του τροπαίου του Champions League (μέχρι 7.000 ευρώ) και ένα συλλεκτικό, χρυσό ρολόι που του έκαναν δώρο μετά τον τελικό (αξίας 20.000 ευρώ!).

Συν τοις άλλοις, ο Φίναν έχει δώσει προς δημοπρασία το μετάλλιο του δευτεραθλητή Ευρώπης από τον τελικό του 2007 στην Αθήνα και πάλι με αντίπαλο την Μίλαν, αλλά και το μετάλλιο που πήρε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 2006 (αναμένεται να πιάσει περί τις 7.000 ευρώ).

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr