Στη μακροχρόνια φήμη ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ απάντησε ο Ίντρις Έλμπα. Ο Άγγλος ηθοποιός αναφέρεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρεγκ ως 007 εδώ και χρόνια με τους Τομ Χάρντι, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον να είναι επίσης μεταξύ των διεκδικητών του ρόλου.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίστηκε ως Μποντ τελευταία φορά στην ταινία «No Time to Die» του 2021 και ο αντικαταστάτης του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Από το Ντουμπάι, όπου συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση World Government Summit ο Ίντρις Έλμπα φάνηκε να δίνει τέλος στις φήμες. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Τζέιμς Μποντ, όταν ρωτήθηκε για την επερχόμενη ταινία, συνέχεια της σειράς «Luther» του BBC στην οποία υποδύεται τον ψυχολογικά βασανισμένο αστυνομικό Τζον Λούθερ. «Ξέρετε, πολλοί άνθρωποι μιλούν για έναν άλλο χαρακτήρα που αρχίζει το όνομά του από “J” και τελειώνει σε “B”, αλλά δεν πρόκειται να είμαι αυτός ο τύπος. Θα γίνω ο Τζον Λούθερ. Αυτός είμαι», διευκρίνισε.

Ενώ ο Έλμπα εξακολουθεί να κατατάσσεται στα φαβορί των πρακτόρων στοιχημάτων, οι θαυμαστές έχουν διατυπώσει τη θέση ότι στα 50 του, ο ηθοποιός μπορεί να είναι πολύ μεγάλος για τον ρόλο.

Πηγή: newsbeast.gr