Αξέχαστος θα μείνει ο τελικός του Παγκοσμίου σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Οι συνεχόμενες ανατροπές στη διακύμανση του σκορ, με πολλά γκολ και φάσεις, και η αγωνία έως και την τελευταία εκτέλεση πέναλτι, δημιούργησαν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena

Την επική μονομαχία Μέσι-Εμπαπέ έζησαν με μοναδικό τρόπο όσοι επέλεξαν το κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena για τον μεγάλο αγώνα.  Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο υπερσύγχρονο πρακτορείο ΟΠΑΠ, που βρίσκεται εντός του γηπέδου της ΑΕΚ, απόλαυσαν στο μέγιστο μια ποδοσφαιρική φιέστα με εκπλήξεις και μεγάλα δώρα.

Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena

Παρακολούθησαν τον ιστορικό τελικό στις μεγάλες LED οθόνες, διασκέδασαν και συμμετείχαν σε ειδική κλήρωση, με έναν τυχερό να κερδίζει ένα μεγάλο δώρο.

Ο απόλυτος ποδοσφαιρικός προορισμός

Οι επισκέπτες του καταστήματος ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena συνδύασαν τον μεγάλο τελικό με μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, σε έναν εντυπωσιακό χώρο άνω των 250 τ.μ. που θυμίζει sports bar.

ΟΠΑΠ Arena

Δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο Mundialito, απόλαυσαν γευστικά σνακ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και της Super league. 

Πηγή: newsbeast.gr